ΑΡΧΙΚΗ Η Εταιρία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
Η Εταιρία
 

H ANTIΡΑΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1988 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται υπεργολαβικά σε διάφορους τεχνικούς τομείς, ενώ ειδικεύεται σε έργα προστασίας επιφανειών (μεταλλικών και σκυροδέματος).

Η εταιρεία μας είναι επανδρωμένη με προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και προϋπηρεσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία και τις Αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Ιράκ, Ιράν, Κατάρ), τα τελευταία 30 χρόνια.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά από την διεθνή και εγχώρια αγορά και απασχολώντας έμπειρους τεχνίτες άριστα εκπαιδευμένους, η ΑΝΤΙΡΑΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου και αρίστης ποιότητας.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείας καθώς και η συμμετοχή στα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της χώρας αποτελούν την ιδανική διαφήμιση για την πιστότητα της εταιρείας μας και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

 

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ: Στεγανοποίηση θεμελίων, υγρομόνωση και θερμομόνωση δωμάτων.

  • HOCHTIEF, ΝΕΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Βαφές, ταπετσαρίες, στεγανοποιήσεις και βιομηχανικά δάπεδα σε 20 κτίρια, εξωτερική θερμομόνωση κτηρίων.

  • ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: Βαφές, βιομηχανικά δάπεδα και στεγανοποιήσεις σε 12 σταθμούς.

  • Ο.Α.Κ.Α ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ : Στεγανοποίηση θεμελίων – αρμών συστολής – διαστολής.

  • J&P HELLAS: Εργασίες υγρομόνωσης – θερμομόνωσης δωμάτων στην Μονάδα Πολυπροπυλενίου Θεσσαλονίκης, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

  • ΤΕΡΝΑ Α.Ε. : Εργασίες υγρομόνωσης – θερμομόνωσης δωμάτων στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου Ο.Α.Κ.Α.

  • MOTOR-OIL HELLAS: Εργασίες αμμοβολών και ειδικών βαφών σε δεξαμενές αργού πετρελαίου.

  • PETROLA HELLAS: Εργασίες αμμοβολών και ειδικών βαφών σε δεξαμενές αργού πετρελαίου.

 

ΑΝΤΙΡΑΣΤ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ : Χάρη στις ειδικές γνώσεις και βλέψεις των Τεχνικών της, η ΑΝΤΙΡΑΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ εισχώρησε στον χώρο των προηγμένων υλικών για έργα υποδομής Πολιτικού Μηχανικού: ενισχύσεις κτηρίων με εφαρμογή νημάτων και ελασμάτων από ίνες άνθρακα, αποκατάσταση ενανθρακωμένου σκυροδέματος και εφαρμογή υλικών ανάσχεσης διάβρωσης.

 

ΑΝΤΙΡΑΣΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ : Η εταιρεία μας, εναρμονιζόμενη με τις επιταγές της Ε.Ε. για επίδειξη περιβαλλοντικής συνείδησης και προώθησης οικολογικών μεθόδων και υλικών, βρίσκεται σε πλήρη επαφή και συνεργασία με τους προμηθευτές της . Σαφή απόδειξη για τα παραπάνω αποτελεί και η εφαρμογή από τα συνεργεία μας συστημάτων πλήρους εξωτερικής θερμομόνωσης με τεράστια θερμικά και οικονομικά οφέλη για τον πελάτη επιτυγχάνοντας παράλληλα περιορισμό στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος λόγω ελαχιστοποίησης της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας (περιορίζεται η χρήση air – conditions , συσκευών θέρμανσης και η λειτουργία των καυστήρων για τα καλοριφέρ)

 

Η ΑΝΤΙΡΑΣΤ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Η ANTIRUST TECHNOLOGIE S.A.R.L. το παράρτημα της εταιρείας μας στην Γαλλία από τον Ιανουάριο του 2002, ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εκτέλεση σύμβασης διάρκειας 3+1+1 χρόνων που αφορούσαν εργασίες χρωματισμού και μεταλλικών κατασκευών, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών C.E.R.N. σε Γαλλία – Ελβετία.